Et fleksiblet sted at handle

AfterPay – trygt og sikkert sted at betale online

Med dig i kontrol på My AfterPay

Når du logger ind på My AfterPay for du et fuldkomment billede af alle dine fakturaer og kommende betalinger. Du har også mulighed for at vælge den betalingsform som passer dig bedst. Det er enkelt, smidigt og helt sikkert.

Log ind på My AfterPay her
Alt hvad du behøver for at kunne logge ind er den emailadresse du foretog købet på.

Vi forandre ikke dit liv, men det er netop blevet gjort meget enklere

Vi tilbyder dig som kunde frihed til selv at vælge, hvornår, hvor meget og hvad du ønsker at betale. Det er sikkert og enkelt for at afspejle den travle hverdag og give dig mere tid til andet end regninger.

Det er os som svarer når du ringer og skriver.

Har du nogen spørgsmål kan du benytte dig af nedenstående muligheder:

Du har mulighed for at se de hyppigste spørgsmål og svar här
Husk at du også kan ringe ind på My AfterPay, her finder du alt omkring dine fakturaer og betaling

Telefon: 7027 2797
E-postadress: kundeservice@afterpay.dk
Åbningstider: mandag til torsdag 08.30-16.00, Fredag 08.30-15.30. Lørdag, søndag og helligdage lukket.

Om AfterPay

Med AfterPay spiller det ingen rolle om du handler i Danmark eller øvrige Europa. Det gør det enkelt for dig, at handle på tværs af landegrænser og du slipper for besværlige internationale bankoverførsler eller betale med kort efter du har fået dine varer.

Du bestemmer endda også selv, hvornår du vil betale, samt om du vil betale hele summen på en gang eller dele den op. Vi har mange forskellige betalingsmuligheder og du og din familie finder helt den som passer jer bedst.

 

arvato Financial Solutions, som ejer AfterPay, er en global leverandør af finansielle tjenester og en del af Bertelsmann SE & Co. KGaA. Virksomheden findes i over 40 lande i verden og tilbyder fleksible og skræddersyede betalingsløsninger for at imødegå den moderne livsstil.

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at fortsætte med at besøge denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Flere oplysninger